Pravno obvestilo

Uporaba

Uporaba spletnih strani Hotela Mangart je dovoljena v obsegu in vsebinah, ki so objavljene na spletu.  Vsebine spletnega mesta so informativnega značaja.

Omejitve

Hotel Mangart Bovec bo na svojih spletnih straneh zagotavljal ažurnost in točnost objavljenih podatkov, vendar pa za morebitne napake, kot tudi za morebitno škodo, ki izhaja iz tega, ne prevzema nikakršne odgovornosti. Hotel Mangart Bovec ni odgovoren za občasno nedelovanje spletne strani. Uporaba vsebin na  spletni strani Hotela Mangart je na lastno odgovornost. Ob napotitvi uporabnikov na druga spletna mesta ne  prevzemamo nikakršne odgovornosti za njihovo vsebino. Kopiranje programov in podatkov iz naših spletnih strani se izvaja na lastno odgovornost. Hotel Mangart Bovec ne odgovarja za morebitno škodo, ki nastane pri uporabi datotek ali podatkov z naših spletnih strani. Hotel Mangart Bovec si pridržuje pravico do sprememb vsebin brez predhodnega opozorila. Pri tem ne sprejema odgovornosti za kakršnekoli posledice takih sprememb.

Spletni obrazci

Pri pošiljanju povpraševanj prek spletne strani s pomočjo spletega obrazca, se uporabnik s sprejetjem pogojev strinja tudi s tem, da se njegov e-poštni naslov shrani in dovoljuje, da podjetje njegov e-poštni naslov uporabi za občasna obveščanja o ponudbi, ter druga sporočila vezana na poslovanje podjetje. Uporabnik se lahko na spletni strani ob vsakem trenutku nepreklicno odjavi s seznama in prejemanja sporočil.

Končne določbe

Vse cene objavljene na spletni strani Hotela Mangart že vključujejo DDV. Z uporabo tega spletnega mesta obiskovalec potrjuje, da sprejema navedene pogoje in z njimi soglaša. V primeru spora med strankami je za reševanje pristojno sodišče v Mariboru.

Prijava na novice

Prejmite najboljše ponudbe