Zip line – Kanin

V juniju 2012 je Slovenija dobila enega največjih Zip line parkov v Evropi z nepopisnim panoramskim razgledom nad celotno Zgornje Soško dolino. Vidite lahko vrhove Julijcev, strugo reke Soče in Koritnice, mesto Bovec, Čezsočo in tako naprej. Adrenalinski spusti in čudoviti razgledi vam bodo jemali dih. Zip-line park se nahaja v gorski dolini Krnica v Kaninskem pogorju, prav pod najvišjim slovenskim smučiščem Kanin.

ZIP LINE AVANTURA:

Avantura se začne že v Bovcu, kjer se vkrcate v 4×4 vozilo spremljevalnih vodnikov. Čaka vas razburljiva 10 kilometrov dolga vožnja do prve Zip-line točke. Ko boste prispeli na štartno mesto, vam bodo vodniki razložili osnove, vas s posebnim pasom pripeli na jekleno vrv in pripravljeni boste na polet. Zip-line park nad Bovcem vam omogoča okoli 2,4 kilometra dolgo adrenalinsko letenje v višini do 200 metri nad tlemi. Vseskozi se vam odpirajo čudoviti pogledi na dolino Zgornjega Posočja. Med letenjem boste dosegli tudi do 60 km/h. Izkušnja je nepopisna, ne smete je zamuditi!

ZIP LINE INFO:

Celotna avantura traja cca. 3 ure in za njo ne potrebujete drugega kot dobro voljo in športno – pohodno obutev.

Zip Line obratuje vsak dan, spusti pa so mogoči ob 9, 10, 14, 15 in 18 uri ( odvisno od vremena in števila prijavljenih)

Galerija